Minden idők egyik legeredményesebbje

Alpesi sí-vk - Vonn a hétvégén visszatér

Szombaton, a svájci St. Antonban tér vissza a világkupa-sorozatba sérülése után minden idők legeredményesebb női alpesi sízője, Lindsey Vonn.

2019.01.08 01:30MTI

A 34 éves amerikai sportoló mindezt közösségi oldalán jelentette be hétfőn.

"Nehéz volt az elmúlt hat hét, de már ismét a léceimen vagyok, és izgatottan várom, hogy ott legyek a rajtnál" - fogalmazott Instagram-oldalán Vonn, aki november 19-én, edzés közben szenvedett térdsérülést.

A világkupában 82 futamgyőzelmével a legeredményesebb női versenyzőnek számító síző korábban bejelentette, hogy ez az utolsó szezonja, bár kedvenc helyszínén, a kanadai Lake Louise-ban még ősszel is szeretne rajthoz állni. Célja, hogy megdöntse az abszolút örökranglistát 86 vk-győzelemmel vezető svéd Ingemar Stenmark rekordját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.