Eredmény

Gyorskorcsolya sprint ob - Dieterle Fábián és Nagy Alexandra győzött

A férfiaknál Dieterle Fábián, míg a nőknél a címvédő Nagy Alexandra nyerte a gyorskorcsolyázók vasárnap befejeződött sprint országos bajnokságát.

2019.01.07 10:36MTI
hirdetés

A szombati havazás után vasárnap szikrázó napsütés fogadta a Városligeti Műjégpályán a versenyzőket, akik így sokkal jobb időeredményeket értek el, de ahogy egy nappal korábban, úgy ezúttal is Dieterle és Nagy volt a leggyorsabb 500 és 1000 méteren is, azaz sikerükhöz kétség sem férhetett.

Nagy Alexandra mind a négy futása alkalmával másodperceket vert riválisaira, mögötte két klubtársa csatázott az ezüstéremért, melyet végül Rigó Nikolett szerzett meg Malinovszky Lillát megelőzve.

Dieterlét ugyan ezúttal is megközelítette Bejczi Botond, de legyőznie egyszer sem sikerült. A harmadik helyen Gyurmánczi Dániel végzett.

Eredmények:

férfiak:
1. Dieterle Fábián (TTKE) 156,190 pont
2. Bejczi Botond (SST) 158,290
3. Gyurmánczi Dániel (TDKE) 163,165

nők:
1. Nagy Alexandra (TDKE) 179,725 pont
2. Rigó Nikolett (TDKE) 187,465
3. Malinovszky Lilla (TDKE) 187,840

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.