Tenisz

Sérült, síró ellenfelét vígasztalta Sarapova

Sportszerű gesztust tett az orosz teniszező.

2019.01.02 17:05ma.hu

Sarapova Vang Hszin-jüvel játszott a sencseni tenisztorna nyolcaddöntőjében. A 17 éves kínai lány az első játszmát rövidítésben nyerte, majd a másodikban is jól kezdett. 2:0-ra vezetett, majd Sarapova visszaküzdötte magát és megszerezte a vezetést.

Hszin-jü ezután fáradni kezdett, lába begörcsölt, ápolásra szorult. Mikor visszament a székéhez, kétjátszmás büntetést kapott, orosz ellenfele így még nagyobb előnyre tett szert. A kínai lány ezután már nem tudta folytatni.

A sérült, síró fiatalt maga Sarapova vígasztalta, azt mondta neki, hihetetlenül játszott.

Az orosz később sajtótájékoztatón arról beszélt, nem örül annak, hogy így nyert. Elismerte, hogy a kínainak még akkor is volt esélye nyerni, mikor ő már magára talált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.