Három angol csapat is harcba száll a trófeáért

BL sorsolás: a címvédő Manchester az Inter ellen küzd

A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének nyoni sorsolásán a címvédő Manchester United az egyik legnehezebb riválist, az Internazionalét kapta ellenfélül

2008.12.19 13:00MTI

A legnagyobb érdeklődés minden bizonnyal ezt a párharcot övezi majd, hiszen a szigetországi klub az olasz bajnokság listavezetőjével, s egyben címvédőjével találkozik. Ezenkívül kiemelkedő összecsapásnak számít két másik angol-olasz párharc, a Chelsea-Juventus és az Arsenal-AS Roma mérkőzés, valamint a Real Madrid randevúja Liverpoollal

A sorsolás során a csoportelsőket a második helyezettekkel párosították össze, de azonos nemzetbeliek, illetve ugyanabból a kvartettből érkezők nem kerülhettek össze. 

Az első mérkőzéseket február 24-én és 25-én, míg a visszavágókat március 10-én és 11-én rendezik. 

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítása: Arsenal (angol)-AS Roma (olasz) Atlético Madrid (spanyol)-FC Porto (portugál) Chelsea (angol)-Juventus (olasz) Internazionale (olasz)-Manchester United (angol) Olympique Lyon (francia)-FC Barcelona (spanyol) Real Madrid (spanyol)-FC Liverpool (angol) Sporting Lisboa (portugál)-Bayern München (német) Villarreal (spanyol)-Panathinaikosz (görög)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.