Szabadidősport

Vasárnap Mikulásfutás Budapesten

Idén ötödször rendezi meg a Budapest Sportiroda (BSI) a Rossmann Mikulásfutást, amely vasárnap lesz Budapest belvárosában.

2018.11.30 01:30MTI

A szervezők tájékoztatása szerint a Sóház utcából (a Corvinus Egyetem és a Központi Vásárcsarnok között) indulva különböző távokat lehet teljesíteni: délután egykor és háromkor 2,3 kilométeren mérethetik meg magukat a nevezők, míg a családi futás (700 méter) 14.15 órakor rajtol.

A bemelegítést az egykori fitnesz világbajnok Béres Alexandra vezényli le, míg az induláshoz stílszerűen Mikulás-jelmezt kapnak a jelentkezők, akiket a célba érve ajándékcsomag is vár.

A szervezők a szokásoknak megfelelően ezúttal is adománygyűjtő akcióval kötik össze a versenyt: játékokat, írószereket, iskolaszereket várnak az óriási puttonyba, az összegyűlt ajándékokat az ÁGOTA Alapítvány ünnepség keretében adja majd át állami gondozott gyerekeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.