Erőszak

A román edző rátámadt a magyar focistára - videó

Döbbenetes pillanatoknak lehettek szemtanúi a Petrolul Ploiesti-UT Arad román másodosztályú labdarúgó bajnoki nézői. A vendégcsapat román edzője ugyanis nekiment a magyar játékosnak a lefújást követően.

2018.11.24 02:30ma.hu

Az aradiak magyar származású támadója, János Norbert az utolsó másodpercekben kihagyott egy jónak tűnő helyzetet, így maradt a 2-2-es döntetlen a meccsen. A csapat edzője, Ionut Popa pedig ezt annyira nehezen viselte, hogy a lefújás után dühösen megindult a játékosa felé. Végül csak azért nem fajult tettlegességig az eset, mert a csapattagok lefogták a trénert - írta az Origo.

Itt azonban még nem ért véget a történet, a Digisport.ro nevű oldal szerint ugyanis az edző nem engedte be az öltözőbe János Norbertet a találkozót követően, sőt, a keretből is kitette. A 65 éves szakember ezt azzal indokolta, hogy a magyar labdarúgó az egész mérkőzésen csalta a focit, ráadásul nagyon problémás játékos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.