Eredmény

500 méteren is remekeltek a magyar legénységek

A világbajnokság feléhez érkeztek a dragonosok a csütörtöki versenynap sikeres teljesítése után. A mai napon az időjárás is kedvezett a sárkányhajósoknak, így a futamok fennakadás nélkül, jó hangulatban zajlottak.

2018.07.20 02:23ma.hu

A vb harmadik versenynapján ismételten több alkalommal örülhettünk a magyar sikereknek. A korábbi napok pozitív mérlegét csütörtökön egy aranyéremmel, két ezüsttel és két bronzéremmel gazdagították a hazai legénységek.

Bár a pénteki nap még a Maty-éri 500-as futamokról szól majd, fejben már a versenyzők és a szervezők is a szombati 2000 méteres versenyekre készülnek. Szervezési szempontból nem kis feladatot jelent majd a pénteki nap zárását követően a versenypálya átköltöztetése, hiszen az Olimpiai Központ után szombaton és vasárnap a belváros szívében a Tisza partról szurkolhatnak majd az érdeklődők a csapatoknak.

Magyar sikerek a VB első 500 m-es napján:

Dunai Sárkányok VÁC senior A open, 500 m standard aranyérem
Dunai Sárkányok Vác senior B mixed 500 m small bronzérem
Dragon Aqua SE senior B mixed 500 m standard ezüstérem
Dragon Steel Junior A mixed, 500 m small ezüstérem
Körös Dragon SE Junior A mixed 500 m standard bronzérem

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.