Labdarúgás

Az MLS-labdarúgók közül Nikolics Nemanja kapta az ESPYS-díjat

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) játékosai közül a magyar válogatott Nikolics Nemanja kapta meg a legnagyobb amerikai sportportál, az ESPN által alapított ESPYS-díjat, amelyet az év legjobb teljesítményéért osztottak ki 34 kategóriában.

2018.07.19 21:30MTI

A vajdasági születésű csatár az előző idényben 24 találattal gólkirály lett az MLS alapszakaszában.

A kosárlabdázók (NBA) közül LeBron James, az amerikaifutball-játékosoknál (NFL) Tom Brady, a jégkorongozók között (NHL) pedig Alekszandr Ovecskin kapta az 1993-ban alapított díjat, utóbbi a legjobb férfisportoló címet is elnyerte.

A legjobb teniszező Roger Federer, illetve Sloane Stephens lett, a legjobb labdarúgó Cristiano Ronaldo, a legjobb női sportoló pedig a hódeszkás Chloe Kim.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.