Tragédia

Meghalt Szentpáli Bence, a Rátgéber Akadémia 17 éves kosarasa

Tavaly diagnosztizáltak nála egy ritka, súlyos betegséget. Hősiesen küzdött, de vasárnap hajnalban a szervezete feladta a harcot.

2018.07.03 21:04ma.hu

Elhunyt Szentpáli Bence, a Rátgéber Akadémia junior csapatának kosárlabdázója. A pécsiek csapatkapitánya volt az Országos Kadett Döntőn Székesfehérváron.

Tavaly súlyos betegséget diagnosztizáltak a szervezetében. A ritka, de rendkívül agresszív kór ellen sokáig harcolt, de vasárnap hajnalban feladta a harcot.

Alig egy hónapja töltötte be a 17. életévét, több százan köszöntötték fel, videóüzenetben az Egyesült Államokból még egy NBA-s játékos is biztatta őt.

Bence emlékére július 5-én, csütörtök, 20 órakor Pécsett, a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnáziumának főbejáratánál gyertyát gyújtanak - olvasható a Hunbasket.hu-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.