Gaudio vallomása

Őszinte teniszbajnok: "Visszatérek, hogy szexelhessek!"

Gaston Gaudio pályafutása legnagyobb sikerét érte el, amikor megnyerte a 2004-es Roland Garrost férfi egyesét. A világ legjobb öt teniszezője között tartották számon, a nők bomlottak érte. Gaudio tavaly visszavonult, most azonban ismét ütőt ragad, hogy a legkívánatosabb nők célpontja lehessen.

2008.12.12 12:49tenisz.hu

Argentína legcsodálatosabb modelljei, hírességei bújtak vele ágyba, ő pedig az utolsó cseppig kiélvezte a népszerűséggel járó előnyöket. Gaudio idén még együtt mutatkozott Luli Fernandezzel, az egykori műkorcsolyázóval, a dél-amerikai férfiak vágyálmával. Mivel azonban az argentin sportoló 2007-ben visszavonult, kevesebb reflektorfény vetült rá és a bombanők is lassacskán elkerülték.

- Harminc éves vagyok, még lehet néhány szép évem a teniszpályán és a nők ágyában - fogalmazott kendőzetlenül Gaston Gaudio, aki jelenleg az 585-ik helyen tanyázik a férfiak világranglistáján.

- Januárban egy latin-amerikai tornán melegítek be, hogy lassan komolyabb versenyeken is bizonyítsam, még nem vagyok öreg ebben a mezőnyben
- tette hozzá Gaudio, akinek esze ágában sincs Rafael Nadal, Roger Federer vagy Novak Djokovics skalpját megszerezni, sokkal inkább csodás nők egész sorát szeretné az ágyába csalni.

Érdekesség, hogy Luli Fernandez, aki a hírek szerint azért lépett le Gaudio mellől, mert a teniszező már nem tartozik az aktuális hírességek közé, két éve azzal hívta fel magára a közvélemény figyelmét, hogy a Rolling Stones argentínai koncertje után ágyba bújt a zenekar frontemberével, az akkor 62 éves Mick Jaggerrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.