Auf wiedersehen

Schuster SMS-ben búcsúzott el

A Real Madridtól a héten elküldött Bernd Schuster érdekes formáját választotta a búcsúnak. Csupán egy szöveges üzenetet küldött szét a keret tagjai között. Ebből az is világos, milyen viszonyban volt játékosaival a szakvezető...

2008.12.11 19:27nb1.hu

A Real Madridnál a hét elején edzőváltás történt, a korábbi vezetőedzőt, Bernd Schustert a Tottenhamtől nemrégiben menesztett Juande Ramos váltotta.

Miután a klub tájékoztatta a menesztéséről, Schuster elővette vélhetően márkás mobiltelefonját, bepötyögte a száraz tényeket, majd a legtöbb játékosának elküldte a szöveges üzenetet. Schuster még arra sem méltatta a csapat tagjait, hogy az edzésükre kilátogatva személyesen köszönjön el tőlük.

Az egyetlen kivételt Mahamadou Diarra jelentette. A jelenleg kórházban fekvő középpályást személyesen látogatta meg Schuster, a hírek szerint Diarra azon kevesek közé tartozott, akikkel közeli kapcsolatot ápolt. Akárhogy is köszönt el játékosaitól, 4,5 millió "bánatpénzre" még így is számíthat a klubtól, az összeg ráadásul 7 millióra is nőhet, ha a Real 2010-ig megnyer egy jelentős trófeát...

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.