Felépülés

Egyre jobban van Mészöly Kálmán

Komoly célt tűzött ki Mészöly Kálmán.

2018.06.08 06:49ma.hu

A Vasas és a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kiváló játékosát hetekkel ezelőtt hazaengedték a kórházból, de a felépülés érdekében egy budakeszi rehabilitációs intézetbe hetente többször is bejár gyógytornázni – írja a Blikk.

„Jól érzi magát apu, persze azért még erősödnie kell. Ám az, hogy nem kell folyamatosan kórházban lennie, csak bejár gyógytornázni, lelkileg is nagy lökést adott neki” – mondta a Szőke Szikla fia, Mészöly Géza.

Azt is elárulta, hogy Mészöly Kálmán komoly célt tűzött ki maga elé.

„A főváros díszpolgári címét adományozták neki a közelmúltban, s erre nagyon büszke. A díszceremónia június 19-én lesz, s ezen mindenképpen szeretne megjelenni, hogy átvehesse a kitüntetését. Most tulajdonképpen ezért edz mindennap, hogy ezt a tervét megvalósíthassa. Fontos a gyógyulása szempontjából, hogy talált magának pluszmotivációt” - fejtette ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.