Hellebaut: itt a vége!

Visszavonul Peking női magasugró bajnoka

Bejelentette visszavonulását Tia Hellebaut, a pekingi olimpia belga női magasugró bajnoka, aki egyúttal közölte, hogy várandós.

2008.12.05 19:37MTI

A 30 éves atléta, aki az idei nyári ötkarikás játékokon 2,05 méterig jutva vaskos meglepetésre legyőzte a nagy esélyes horvát Blanka Vlasicot, párjával, Wim Vandevennel - aki egyben edzője is - közös sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra a hírt.

"Az olimpia után úgy döntöttünk, a természetre bízzuk, mikor jöjjön a baba. A természet gyorsan döntött, októberben teherbe estem" - mondta Hellebaut, hozzátéve, hogy azért kezdtek neki a családalapításnak a játékok után, mert mindketten egyetértettek abban, hogy a 2008-as teljesítményét nagyon nehéz lenne felülmúlnia a későbbiekben.

A 2006-ban Európa-bajnok Hellebaut idén a fedettpályás világbajnokságon is emlékezetes produkciót nyújtott, magabiztosan szerzett ugyanis aranyérmet az ötpróbázók versenyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.