Fejlesztés

Továbbra sem használhatják a sportolók a stadiont - videó

Alig két hete, hogy átadták Szombathelyen az új komplexumot, már az avatás után pár nappal lezárták.

2017.11.21 07:59ma.hu
hirdetés

Továbbra sem tudják használni a sportolók a Haladás 15,2 milliárd forintból épült új stadionját. Alig két hete, hogy átadták Szombathelyen az új komplexumot, már az avatás után pár nappal levelet küldött a szakosztályoknak a klub arról, hogy az üzemeltető ismét munkaterületté nyilvánítja a csarnokot, mivel ott garanciális javításokat végeznek. A terv szerint ma költözhettek volna a sportolók, ám az épület továbbra is üres. Sokáig úgy volt, hogy hétvégi Haladás - Ferencváros labdarúgó meccset Szombathely helyett, Sopronban rendezik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.