Vb-pótselejtezők

Tönkrement a gyepszőnyeg Bázelben

Ki kell cserélni a bázeli St. Jakob Park gyepszőnyegét, amely vasárnap ment tönkre Svájc és Észak-Írország labdarúgó-válogatottjainak világbajnoki pótselejtezőjén.

2017.11.14 07:15MTI

A Bajnokok Ligája csoportkörében is szereplő FC Basel honlapjának hétfői beszámolója szerint hazai pályájuk borítása a viharos, esős időjárás miatt vált használhatatlanná, és mivel már nem felel meg a nemzetközi követelményeknek, elkerülhetetlenné vált a teljes cseréje.

A munkálatok a bázeli csapat következő, szombaton esedékes hazai mérkőzése előtt lezárulnak, a költségeket a klub viseli.

A svájci válogatott a Belfastban elért 1-0-s győzelem után a pótselejtező visszavágóján gól nélküli döntetlent játszott az északírekkel, így kijutott a jövő nyári, oroszországi világbajnokságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.