Vád

A lánya ölte meg a szovjet jégkorong-válogatott egykori kapusát?

Apagyilkossággal vádolják a nőt.

2017.09.25 12:31MTI

Apja meggyilkolásával vádolta meg a kiemelt ügyekben eljáró orosz Nyomozó Bizottság (SZK) annak a Viktor Tolmacsovnak a lányát, aki hatvanas években a CSZKA jégkorong-csapatának és Szovjetunió válogatottjának kapusa volt - közölte vasárnap a TASZSZ hírügynökség.

A vád szerint a 78 éves veterán sportolót a moszkvai lakásán, hét késszúrással ölte meg az 55 éves lánya. A bűncselekmény okát egyelőre nem közölték.

Tolmacsov több mint egy héttel korábban történt eltűnéséről pénteken értesítette a felesége a rendőrséget.

A sportoló 1963 és 1966 között négyszer volt szovjet bajnok a CSZKA-val. A katonai sportegyesülettől való távozása után posztját a csapatban Vlagyiszlav Tretyjak vette át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.