Foci

Christiano Ronaldo öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott

Begyűjtött két sárgát, aztán reklamálás közben meglökte a játékvezetőt.

2017.08.14 17:32ma.hu
Fotó: AFP

Cristiano Ronaldo öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott a spanyol szövetségtől.

A Real sztárját a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén a 82. percben állították ki, miután begyűjtötte második sárga lapját. Az első lapot azért kapta, mert levette a mezét ünneplés közben, a második esetnél úgy ítélte meg Ricardo de Burgos Bengoetxea játékvezető, hogy feldobta magát az ellenfél tizenhatosán belül. Mivel két sárga lappal állították ki, automatikusan egy mérkőzésre szóló eltiltás járt volna, azonban Ronaldo reklamálás közben meglökte a játékvezetőt, ami miatt további négy találkozón nem léphet majd pályára.

A 32 éves csatár az eset miatt a Szuperkupa visszavágóján kívül a Deportivo, a Valencia, a Levante és a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzéseket is kihagyja. A Real Madrid tíz napot kapott a fellebbezésre.

Eredmény - spanyol Szuperkupa-döntő, 1. mérkőzés

FC Barcelona - Real Madrid 1-3 (0-0)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.