Cuki

Egy egész stadion ünnepelte a pályára szaladó cicát

Új sztárja van az amerikai baseball-ligának.

2017.08.10 10:14ma.hu
hirdetés
Fotó: Fox Sports

Kedves közjáték zavarta meg a magyar idő szerint csütörtök hajnalban kezdődő St. Louis Cardinals - Kansas City Royals baseball-meccset. Az eredményjelzőn 5-4 állt, amikor egy apró termetű cica szaladt be a pályára, majd a gyepen keresztülrohanva egyenesen Lorenzo Cain felé indult - talán egy kis simogatásért.

A cica elinalt a mosolyogva rágózó játékos mellett, de lefülelte őt az egyik pályamunkás, miközben a közönség ordítva drukkolt - a cicának. Végül fogságba esett a macska és bár szó szerint foggal-körömmel küzdött a kiszabadulásért, el kellett hagynia a pályát a közönség üdvrivalgása közepette.Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.