Siker!!!

Nézze meg az arannyal felérő világbajnoki bronzot!

Nem lehet elégszer megnézni Baji Balázs vb-bronzérmes futását...

2017.08.08 12:11ma.hu
hirdetés

Nagyon kemény verseny volt, de a végén már ő is érezte, hogy ott lehet a dobogón - mondta Baji Balázs, aki hétfőn bronzérmet nyert férfi 110 méteres gátfutásban a londoni atlétikai világbajnokságon.

Mondtuk, hogy nem lehet elégszer megnézni!

A magyar atlétika történetében is kiemelkedő eredmény a mostani bronzérem, sprinter még sosem nyert érmet, döntőbe sem nagyon jutott. Az eddigi legjobb helyezés Kovács Attiláé volt, még 1987-ben lett negyedik százméteres síkfutásban. 110 gáton egyetlen döntősünk volt korábban, 1983-ban Bakos György hatodik lett. Bagyula István rúdugró ezüstjén és Zsivoczky Attila tízpróbázó és Ináncsi Rita hétpróbázó bronzán kívül csak dobóatlétáink szereztek érmet a vb-ken.

Ez pedig közvetlenül a döntő után adott tévényilatkozata, Baji Balázs sugárzik az örömtől

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.