És igen!

Hurrá! Magyarország-Oroszország 14-5

Végig nagy fölénnyel vezetve, magabiztos 14-5-ös győzelemmel ütötte ki az oroszokat a magyar férfi vízilabda-válogatott. A legjobb négy közé jutottunk a világbajnokságon!

2017.07.25 21:44ma.hu

A Hajós uszodában rendezett mérkőzésen a magyar együttes legeredményesebbje Varga Dénes és Hosnyánszky Norbert volt, mindketten négyszer találtak a kapuba.

Az összecsapás gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt, hiszen az 5-0-s nyitónegyed után a nagyszünetig 8-1-re elhúzott a Märcz Tamás irányította gárda. A harmadik nyolc perc végére nem változott a különbség, a vége pedig kilencgólos győzelem lett.

A magyarok a csütörtöki elődöntőben a görögökkel találkoznak 20.30-kor.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.