Sport

Messi után Cristiano Ronaldót is adócsalással vádolják

A Real BL-győztes csatárát 14,7 millió euró elcsalásával vádolja a madridi ügyészség.

2017.06.13 13:32ma.hu
Fotó: AFP

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a barcelonai bíróság nemrég helybenhagyta azt a korábbi ítéletet, amely adócsalás miatt 21 hónap felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki Lionel Messire, a Barcelona szuperklasszis csatárára.

Most Messi legnagyobb riválisa, a portugál Cristiano Ronaldo is hasonló bajba kerülhet: a Real Madrid támadója ellen többmillió euró elsíbolása miatt emelt vádat a madridi ügyészség.

Az ügyészek szerint Ronaldo 2011 és 2014 között összesen 14, 7 millió eurót "felejtett el" befizetni az államkasszába - írja a goal.com.

Mint közleményükben írták, a sztár 2010-ben olyan "üzleti struktúrát" hozott létre, amelynek segítségével "elrejthette" az adóhatóság elől Spanyolországban keletkezett jövedelmét.

A portál szerint valószínű, hogy Ronaldo a bevett módon, különböző adóparadicsomokban fialtatta a pénzét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.