Sztárhírek

Nagy lehet a baj: kórházba került az Aranycsapat utolsó élő tagja is

A világhírű labdarúgó egyre rosszabb állapotban van.

2017.06.05 14:59ma.hu
Fotó: Blikk

Kórházba szállították az Aranycsapat utolsó élő tagját, Tóth II Józsefet - írja a Blikk.

A tizenkétszeres válogatott csatár 1953 és 1957 között játszott a magyar válogatottban: ez alatt az idő alatt a csapat kilenc győzelem mellett két döntetlen és egy vesztes meccset játszott. Tóth II a 12 mérkőzésen öt gólt szerzett. Tagja volt az 1954-ben világbajnoki ezüstérmet szerző csapatnak, gólt szerzet a Nyugat-németek elleni 8-3-ra megnyert csoportmérkőzésen, a brazilok elleni 4-2-re megnyert negyeddöntőben pedig a sérült Puskás Ferenc helyén játszott.

A súlyosan beteg klasszist Sinkovics Gábor, a Magyar Nemzet újságírója látogatta meg a kórházban. Pontosan nem derült ki, hogy milyen betegséggel kezelik, csak "trombózistól, ödémától felduzzadt, vérvörös színű lába jelzi a bajt".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.