Sport

Történelmi siker a női tollaslabdázóknál

Történelmi sikert ért el a tollaslabdázó Sándorházi Vivien, mivel három korosztályban is bajnoki címet szerzett.

2017.05.01 15:40MTI
hirdetés

A felnőtt és az U19-es bajnokság megnyerése után a Tisza TSE 16 éves versenyzője vasárnap az U17-esek között is diadalmaskodott egyesben, ez pedig korábban még nem sikerült magyar női versenyzőnek.

"A felnőtt bajnoki cím nagy meglepetés volt, egyáltalán nem úgy készültem, hogy aranyérmes lehetek. Az U19-es ob is nehéznek ígérkezett, de miután ott is győztem, nagy magabiztossággal mentem az U17-es bajnokságra" - értékelt az MTI-nek. "Önmagában nagy dolog, hogy három korosztályban első tudtam lenni, az pedig, hogy ez még senkinek sem sikerült, egy plusz csoda" - tette hozzá.

Sándorházi a felnőtt ob-n az egyéni viadal mellett a vegyespárosoknál is elsőként végzett Piliszky András társaként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.