Megölte gyermeke anyját

Ismét pályára léphet a gyilkos brazil focista

Bruno Fernandes de Souza megkínozta és megölte gyermeke anyját, a maradványokat kutyáival etette meg.

2017.03.14 16:38ma.hu
hirdetés

Annak idején a brutális gyilkosság keltett óriási felháborodást, most pedig az, hogy egy ilyen szörnyeteg visszatérhet a pályára, folytathatja életét. Bruno Fernandes de Souza 22 évet kapott 2013-ban, amiért megkínozta és megölte volt barátnőjét, gyermeke anyját, Eliza Samudio brazil modellt.

Ügyvédei fellebbeztek, így néhány évnyi raboskodás után szabadulhatott.

Bruno Fernandes de Souza

Még inkább felháborító, hogy a másodosztályú Boa Esporte azonnal kétéves szerződést kínált a kapusnak, aki korábban a brazil válogatottat is megjárta.

Eliza Samudio

"A játékos letöltötte a büntetése egyharmadát, ők pedig csak segítenek neki visszatérni a társadalomba" - védekezett a klub.

A felháborodást érthetően óriási, Souzát saját anyja is beperelte, mondván, hogy veszélyt jelent az unokájára, ám ezt nem találta megalapozottnak a bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.