Forma-1

Hamilton szerint igazi szörnyeteg lett az új Mercedes

Bemutatták a Mercedes 2017-es Forma-1-es versenyautóját. A brit pilóta Silverstone-ban próbálhatta ki az új kocsit.

2017.02.23 16:06ma.hu
Fotó: Mercedes AMG Petronas Motorsport

A Mercedes már szerdán nyilvánosságra hozott néhány sokat sejtető képet 2017-es Forma-1-es versenyautójáról, de valójában csak csütörtökön mutatták be a vadonatúj W08-ast.

Lewis Hamilton a Silverstone-i versenypályán már ki is próbálhatta az új, meglehetősen átalakított szabályoknak megfelelő autót, amiről több képet is megosztott a Twitteren.



A 32 éves brit pilóta minden valószínűség szerint elégedett lehetett az autó teljesítményével: legalábbis erre utal, hogy szimplán "szörnyetegként" jellemezte egyik posztjában.



A háromszoros F1-világbajnok autóversenyző az idén negyedik szezonját kezdi a Mercedesnél. A versenysorozat március 26-án kezdődik az Ausztrál Nagydíjjal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.