Úszás

Hosszú Katinka avatta fel a vizes-vb medencéjét (videó)

A többszörös olimpiai bajnok úszónő mellett Gyurta Dániel, Bernek Péter, Cseh László, Papp Bianka és Verrasztó Evelyn is részt vett a Duna Aréna bemelegítő medencéjének átadásán.

2017.02.21 13:15ma.hu
Fotó: AFP

Ahogy arról mi is beszámoltunk, kedden ünnepélyes keretek között átadták a budapesti vizes-vb központi létesítményét, a Duna Arénát.

Az ünnepélyes átadón Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos és Tarlós István főpolgármester mellett számos kiváló úszónk is részt vett: köztük Gyurta Dániel, Bernek Péter, Cseh László, Papp Bianka és Verrasztó Evelyn és a többszörös olimpiai bajnok Hosszú Katinka is.

Az úszók rögtön csobbantak is egyet, hogy egy laza próbaúszással hivatalosan is birtokba vegyék a vadonatúj tízpályás bemelegítő medencét.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.