Rossz széria

Újabb Alba Volán vereség

A magyar jégkorong-válogatott által sikeresen megvívott olimpiai selejtező óta nem megy az Alba Volánnak. A csapat ezúttal az EBEL listavezetőjének, a Jesenicének otthonában maradt alul.

2008.11.19 09:55koac, ma.hu

Szegény embert az ág is húzza. Nem elég, hogy az Alba Volán nincs jó formában, még eltiltások is sújtották a csapatot, így igen kedvezőtlen előjelekkel készülhettek a fehérváriak a listavezető Jesenice elleni mérkőzésre.

Amely ráadásul nagyon rosszul kezdődött magyar szempontból, tekintve hogy az ellenfél már az első percben előnyt szerzett. A továbbiakban azonban jól helyt állt a Volán, ám ez mégsem akadályozta meg a szlovénokat abban, hogy a záró harmadra háromgólos előnyt építsenek, így Kovács Csaba 56 percben emberelőnyből szerzett találata csupán szépségtapaszt jelenthetett.

Az Alba Volán ezzel zsinórban ötödik vereségét szenvedte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.