Labdarúgás - Anglia

Premier League - Klubrekordot állított fel a Chelsea

A listavezető Chelsea 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Bournemouth együttese felett az angol labdarúgó-bajnokság 18., karácsonyi fordulójának hétfői játéknapján.

2016.12.27 04:30MTI
Fotó: AFP

Antonio Conte csapata sorozatban 12. bajnokiján diadalmaskodott, ezzel túlszárnyalta a 2009-ben felállított klubrekordot.

A Manchester United hazai pályán a Sunderlandet győzte le 3-1-re, a hazaiak második gólját Zlatan Ibrahimovic szerezte. A svéd támadónak a naptári évben ez volt az 50. találata, ez pedig egyéni csúcsbeállítás számára. A forduló, de talán a szezon legszebb gólja is ezen a találkozón született, az MU-ban a csereként pályára lépő Henrih Mhitarjan egy jobb oldali beadást előre vetődve, de hátulról sarokkal húzott a kapuba. Az egyetlen szépséghibája a gólnak az volt, hogy a támadó lesen állt, ugyanakkor a játékvezető ezt nem vette észre.

Eredmény: Chelsea-Bournemouth 3-0 (1-0)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.