Tragédia

Csütörtökön kiütötték, pénteken belehalt sérüléseibe a skót bokszoló

Mike Towell agyában duzzanat keletkezett, ez volt végzetes. Mindössze 25 éves volt.

2016.10.01 15:16ma.hu
AFP

A váltósúlyú Mike Towell veretlenként ment neki 12. meccsének, ám a csütörtöki glasgow-i összecsapás végül tragédiába torkollott.

Ellenfele, Dale Evans kétszer is padlóra küldte a 25 éves ökölvívót, akit ezután hordágyon vitték ki a ringből, és szállították kórházba, ahol péntek éjjel belehalt sérüléseibe.

Evans már az első menetben úgy megütötte Towellt, hogy az összezuhant, de nem adta fel, így az ötödik menetig ki is húzta. A küzdelemnek a játékvezető vetett véget.

A 25 éves Towell agyában duzzanat keletkezett, ez lett a veszte. A tragikus csütörtöki összecsapás előtt 12 meccset vívott végig veretlenül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.