Labdarúgó NB I

A Videoton ellen nyert először az MTK

Az MTK Budapest 1-0-ra legyőzte Dunaújvárosban a vendég Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának keddi nyitómérkőzésén.

2016.08.16 20:04MTI

A fővárosi kék-fehéreknek ez volt az első sikerük a mostani idényben.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
MTK Budapest-Videoton FC 1-0 (0-0)
Dunaújváros, 700 néző, v.: Pintér
gólszerző: Torghelle (63.)
sárga lap: Borbély (31.), Vadnai (38.), Torghelle (59.), illetve Pátkai (19.), Suljic (82.)

MTK Budapest: Hegedüs - Vadnai, Vass, Vukmir, Poór - Vogyicska (Katona, 92.), Borbély, Kanta, Korozmán (Szatmári, 73.) - Hrepka (Jakab, 81.), Torghelle

Videoton FC: Kovácsik - Szolnoki, Lang, Vinícius, Nego - Juhász, Pátkai - Bódi (Kovács I., a szünetben), Lazovic (Feczesin, 57.), Suljic - Géresi (Barczi, 64.)

Az első félidőben kiegyensúlyozott volt a játék képe, az MTK egyszer kapufáig is eljutott, de gólt a szünetig egyik csapat sem szerzett. A hangulatról a csekély számú székesfehérvári szurkolók gondoskodtak, a kék-fehérek drukkerei csendesebben figyelték a mérkőzést.

Fordulás után maradt a kiegyenlített futball, de negyedóra elteltével az MTK ritmust váltott, rövid idő alatt három helyzetig is eljutott, az utolsónál pedig Torghelle nem hibázott, s megszerezte a vezetést a "hazaiaknak". A hajrában a Videoton többnyire felívelésekkel próbálkozott, de a fővárosi védelem visszaállt, s megőrizte az egygólos különbséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.