Megmérettetés

A lengyel bajnok is részt vesz a Ifj. Ocskay Gábor emléktornán

A lengyel jégkorongbajnokság győztese, a Comarch Cracovia csapata is részt vesz a VIII. Ifj. Ocskay Gábor emléktornán, amelyet szeptember 3-án és 4-én rendez Székesfehérváron a Fehérvár AV19.

2016.07.12 22:30MTI
Ifj. Ocskay Gábor

A házigazda klub hétfői tájékoztatása szerint az emléktorna történetében első alkalommal lép jégre lengyel csapat. A krakkói együttes hazája bajnokságán kívül a kupában is címvédő.

Az első játéknapon a Fehérvár a Comarch Cracoviával, a MAC Budapest pedig az osztrák ligában (EBEL) szereplő Graz 99ers csapatával találkozik, amely címvédő az Ocskay-emléktornán.

A párharcok vesztesei másnap a bronzéremért, a győztesek pedig az elsőségért játszanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.