Bradeanu nélkül a továbbiakban

Várandós a győri kézilabdacsapat sztárátlövője

Gyermeket vár, ezért ideiglenesen felhagy a játékkal Aurelia Bradeanu, a Győri Audi ETO KC klasszis átlövője. A csapat egyelőre nem tervez új igazolást a helyére.

2008.11.10 12:47MTI

Egy ideig biztosan nem szerepel a Győr női kézilabdacsapatában Aurelia Bradeanu, aki bejelentette, hogy várandós A világbajnoki ezüstérmes román játékos vasárnap, a dán Ikast ellen 27-25-re elbukott Bajnokok Ligája-mérkőzésen ötször volt eredményes. A kiválóság helyére - amint azt Vanyus Attila klubelnök elmondta - nem feltétlenül kell igazolni valakit:

"A vasárnapi meccs után bejött az irodámba, és elmondta, hogy babát vár, így már a Vác elleni szerdai bajnokin sem játszik. A játékospiacon most nincs olyan szintű kézilabdás, akit bátran idehozhatunk. Nagyon valószínű, hogy a meglévő kerettel dolgozunk tovább."

Az ETO jelenleg második a magyar bajnokságban, míg a BL-ben két forduló után ötvenszázalékos. Utóbbi sorozatban vasárnap rangadót játszik a címvédő, vendég orosz Zvenyigoroddal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.