EURO-2016

Az Eb-döntő legmeghatóbb pillanatai a meccs lefújása után!

Ha már kinevette magát Ronaldo csapattársának adott zsibbasztó combosán, akkor nézze meg az EB garantáltan legmeghatóbb jelenetét!

2016.07.11 11:21ma.hu
UEFA EURO Facebook-oldal

Teljesen összetörtek a franciák, miután a portugál válogatott hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte a házigazda francia csapatot a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében. A francia labdarúgó-válogatottat irányító Didier Deschamps rettentően kiakadt, ahogyan számos szurkoló is. Az egyik férfi például egyenesen összeomlott, mikor egy nem várt baráti kéz megölelte. Az együttérzésből jeles szurkoló nem volt más, mint egy portugál kisfiú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.