Labdarúgás

30 ezer forint lesz a legolcsóbb jegy a 2018-as foci-vb-re

A legdrágább jegyek a döntőre érvényesek, a legolcsóbbak a csoportkör mérkőzéseire szólnak.

2016.07.05 17:18MTI

A legdrágább jegy 1100, a legolcsóbb pedig 105 dollárba (313 ezer, illetve 30 ezer forint) kerül a külföldiek számára a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire. A nemzetközi szövetség (FIFA) kedden hozta nyilvánosságra az árakat.

A legolcsóbb jegyek a csoportkör mérkőzéseire szólnak, és 15 százalékkal drágábbak, mint a 2014-es brazíliai világbajnokság azonos kategóriájú belépői. A legdrágább jegyek a döntőre érvényesek.

Akik Oroszországban élnek, jelentős engedményt kapnak, a legolcsóbb belépőket például már 1280 rubelért (5670 forint) megkaphatják.

A 2018-as torna európai selejtezősorozata szeptemberben kezdődik, az Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar válogatott Portugáliával, Svájccal, a Feröer-szigetekkel, Lettországgal és Andorrával szerepel azonos csoportban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.