EURO-2016

Itt a foci EB két sztárja, de van közöttük egy hatalmas különbség

"A csapatom, amit nem cserélnék el a világon semmire" - vajon melyikük mondhatta?

2016.06.22 21:00ma.hu
UEFA EURO Facebook-oldal

Dzsudzsák Balázs az első magyar, aki két gólt is szerzett egy Európa-bajnokságon.

UEFA EURO Facebook-oldal

C. Ronaldo az első olyan futballista, aki 4 különböző EB-n is gólt szerzett.

És a különbség

MTI Fotó: Illyés Tibor

A magyar-portugál meccs lefújása után a portugál játékosok egyből az öltözőbe vonultak, míg a magyar játékosok együtt ünnepeltek a magyar szurkolók tízezreivel Lyonban és idehaza. Dzsudzsák Balázs pedig ezt nyilatkozta:

"Még én sem tudom megmagyarázni, hogy mi ez a döbbenetes feljavulás a részünkről, az, hogy megnyertünk egy ilyen csoportot, mindent megér, de továbbra sem hisszük azt magunkról, hogy mi vagyunk a legjobbak. Nekünk nem az az erősségünk, hogy van egy játékosunk, aki az egész világnál többet ér, hanem a csapat, amit nem cserélnék el a világon semmire."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.