Csak egy számban nem sikerült nyerni

Magyar fölény a tájékozódási búvárúszó vk-n

Egy szám kivételével csak magyar győzelmeket hozott az Alsónémediben megrendezett tájékozódási búvárúszó világkupa.

2016.06.20 12:09MTI

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása alapján a csillag versenyszámban a férfiaknál Holczmüller Antal diadalmaskodott, míg a nőknél Gurisatti Lilla bronzérmet szerzett. A szlalom gyakorlat során a férfiaknál hármas magyar siker született, Dunszt Károly győzött Holczmüller és Mede Márton előtt, a nőknél pedig Hatházi Katalin lett az első, míg Berekméri Dóra harmadikként zárt.

A csoportos tevékenységben is a hazai búvárúszók diadalmaskodtak mindkét nemnél: a férfiaknál a Csepel nyert - az Amphora gárdája lett a bronzérmes -, a nőknél pedig az Amphora előzte meg valamennyi riválisát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.