EURO-2016

Így reagált az osztrák vasúttársaság a 2:0-ra

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Útinform országos útinformációs rendszeren keresztül szenzációs módon közölte az autópályákon az autósokkal, hogy két góllal megvertük Ausztriát. Az osztrákok is kihasználták a lehetőséget.

2016.06.16 09:56ma.hu
Screenshot

Az ÖBB egyik legújabb szolgáltatása, hogy egyes vonatain lehetővé teszi a foci eb meccseinek online követését, az osztrák vereség pedig jó ürügyet adott arra, hogy mélyen beivódó reklámot készítsen. A videóban egy visszafogott osztrák úriember és egy kissé idegesítő, pörköltevő magyar férfi látható, amint közösen szurkolnak a meccs alatt. Akár rosszul is eshetne nekünk a magyar karakter ilyen módú ábrázolása, de nézzük el nekik, van mit feldolgozniuk a vereség után :)

Kedd este a magyar utakon is rendkívüli helyzet állt elő

Facebook

Mint ismeretes, a győzelmünk után még az autópályákon is látható volt az eredmény. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. azt a tájékoztatást adta, hogy "a magyar utakon közlekedőket minden nélkülözhetetlen információval ellátja. Elsősorban az Útinform országos útinformációs rendszeren keresztül, de rendkívüli helyzetekben minden lehetséges információs eszközt igénybe véve. Kedd este is rendkívüli helyzet állt elő, de szerencsére nem az utakon, hanem a bordeaux-i futballpályán. Mivel társaságunk szerves része az utazók mindennapjainak, a magyar emberek örömében is osztozik. Munkatársaink azt kívánták érzékeltetni, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő közel 32 000 kilométernyi országos közút- és autópálya-hálózat fenntartási, üzemeltetési és fejlesztési feladatai közepette is jut idő együtt örülni a magyar labdarúgó-válogatott sikerének."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.