EURO-2016

Kleinheisler a L'Équipe álomcsapatában

Olyan játékosok közé került most, mint a francia Dimitri Payet, aki a nyitómérkőzésen bombagólt lőtt, vagy a világ- és Európa-bajnok Andrés Iniesta.

2016.06.15 10:49MTI
Facebook UEFA EURO

A L'Equipe című francia sportnapilap Kleinheisler Lászlót is beválasztotta az Európa-bajnokság csoportkörének első fordulós álomcsapatába.

Kleinheisler - aki a francia laptól 8-as osztályzatot kapott - olyan játékosok közé került most, mint a francia Dimitri Payet, aki a nyitómérkőzésen bombagólt lőtt, vagy a világ- és Európa-bajnok Andrés Iniesta.

A magyar válogatott középpályását kedden az osztrákok elleni 2-0-ás győzelem után a találkozó legjobbjának választották az UEFA-nál.

Az L'Équipe álomcsapata az 1. forduló után:
Igor Akinfejev (orosz)-Lukasz Piszczek (lengyel), Roman Hubník (cseh), Leonardo Bonucci (olasz), Jordi Alba (spanyol)-Luka Modric (horvát), Eric Dier (angol), Andrés Iniesta (spanyol) - KLEINHEISLER LÁSZLÓ, Graziano Pelle (olasz), Dimitri Payet (francia)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.