Kajak-kenu

Kajak-kenu válogató - Dombvári mindent vitt, Horváth és a Szabó, Kozák duó is duplázott

A kajakos Dombvári Bence a négyes és az egyes után szombaton Hufnágel Tiborral párosban is nyert 1000 méteren a kajakosok és kenusok második olimpiai válogatóján, Szegeden, a honvédos duó ezzel megismételte egy hónappal ezelőtti sikerét.

2016.06.11 16:58MTI

Férfi K-1 200 méteren a győri Horváth Bence is második győzelmét aratta, és a papírformát igazolva duplázott K-2 500 méteren a világbajnoki címvédő Szabó Gabriella, Kozák Danuta kettős is, amely több mint egy hajóhossz különbséggel verte a másodikként célba érkező Kárász Anna, Csipes Tamara párost.

A válogató vasárnap zárul, illetve hétfőn délelőtt még különversenyeket, úgynevezett szétlövéseket rendeznek néhány olimpiai számban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.