Megvan a szint

Atlétikai Eb - Kazi Tamás is indulhat

A gerelyhajító Rivasz-Tóth Norbert mellett a hétvégén a középtávfutó Kazi Tamás is teljesítette az Európa-bajnoki szerepléshez szükséges szintet.

2016.05.30 09:14MTI

A magyar szövetség honlapja szerint a debreceni atléta 3:38.98 perccel nyerte meg az 1500 métert a szombaton és vasárnap rendezett egyetemi és főiskolai országos bajnokságon.

Rivasz-Tóth szintén a miskolci ob-n vívta ki az Eb-részvétel jogát azzal, hogy 79,47 méterre javította saját utánpótlás országos csúcsát, idén most ötödször írva át a rekordot.

Ezzel a viadallal kezdte meg a szabadtéri szezont a riói kvótás Baji Balázs, aki a 110 méter gát fináléjában 1 méter/másodperces ellenszélben 13.57 másodpercet ért el és lett aranyérmes.

Az idei atlétikai Európa-bajnokságnak júliusban Amszterdam ad otthon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.