Lance Armstrong szélcsatornában tesztel

Keményen készül visszatérésére a kerékpáros legenda

Szélcsatornában tesztel és készül a következő szezonra Lance Armstrong, aki a tervek szerint jövőre több rangos viadalon is rajthoz áll.

2008.11.05 12:51MTI, koac, ma.hu

A Tour de France hétszeres győztese a San Diegó-i bázison tréningezik és gőzerővel készül a következő szezonra. Jelenleg szélcsatornában teszteli, mire lehet képes.

A 37 esztendős, három év után visszatérő sztár hangsúlyozta: jövőre biztosan indul az ausztrál és a kaliforniai körversenyen, a Giro d’Italián, a Párizs-Roubaix kivételével minden egynapos klasszikus viadalon, valamint a Criterium International és a Circuit de la Sarthe elnevezésű franciaországi versenyeken. A Tour de France-szal kapcsolatban nem tud újat mondani: bizonytalan, hogy részt vesz-e rajta.

Ahogy arról már korábban írtunk a jövő évi Giro d’Italián igen rangos mezőny várható. Armstrong mellett jelezte indulását Carlos Sastre, Ivan Basso és Damiano Cunego is, így az olasz körverseny komoly értékmérő lehet Armstrong számára, ott mindenképp eldől, hogy képes lesz e tartani a lépést a mai mezőnnyel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.