Járni tud, de fájdalmai vannak

Jégkorong-vb - Magosi megsérült, nem játszik Kanada ellen

Magosi Bálint szárkapocssérülés miatt nem játszik vasárnap Kanada ellen az oroszországi jégkorong-világbajnokságon.

2016.05.07 17:28MTI

A francia Briancon légiósa a szlovákok elleni szombati, 4-1-es vereség során, a második harmadban blokkolt egy erős lövést, és a diagnózis szerint beduzzadt a szárkapocscsontjához tartozó egyik izom. A csatár tud járni, de kisebb fájdalmai vannak, s két nap pihenőt írtak elő a számára.

Ez azt jelenti, hogy a címvédő ellen vasárnap nem léphet pályára, viszont a keddi, franciák elleni fontos összecsapáson ismét számíthat rá Rich Chernomaz szövetségi kapitány.

Sagert Kalvin játéka kérdéses: a kanadai születésű miskolci hátvédet egy korong találta fejen ugyancsak a szlovákok elleni találkozón, és kórházban kezelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.