Extrémsport

Spartan Race Visegrádon áprilisban

Visegrádon rendezik meg két hét múlva szombaton a világ legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata, a Spartan Race következő, magyarországi állomását, amelyre mostanáig már közel 5500-an neveztek.

2016.03.26 03:30MTI

A szervezők tájékoztatása szerint a pálya útvonala titkos, annyit azonban elárultak, hogy a legalább öt kilométeres távon minimum 20 akadályt kell leküzdeniük a versenyzőknek.

Az egész napos esemény fesztiválterületét (rajt-cél terület) a 11-es főút mentén, a Duna-parton lévő visegrádi sportpályán alakítják ki, innen indulnak a 250 fős futamok negyedóránként. A szurkolók folyamatosan figyelemmel kísérhetik a futamokat, emellett színes programokkal várják őket a szervezők, akik külön gondoltak a gyerekekre, hiszen a legfiatalabbak is három különböző korosztályban tehetik próbára magukat a "Kids-futamokban."

Az eseményre április 3-ig nevezhetnek online az érdeklődők, ezt követően már csak a helyszínen lesz erre lehetőség.

A környéken várható, szokásosnál nagyobb forgalom miatt már most arra kérik a rendezők az eseményre látogatókat, hogy lehetőség szerint futamuk előtt legalább egy-két órával korábban érkezzenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.