Uszonyosúszás

Senánszky Petra újabb három aranyérmet nyert a lignanói vk-n

Senánszky Petra három aranyérmet nyert az uszonyosúszó világkupa-sorozat lignanói állomásának második versenynapján, vasárnap.

2016.03.21 09:58MTI

A nem olimpiai sportágak kommunikációs csapatának hétfői tájékoztatása szerint a 22 éves debreceni sportoló - aki szombaton az 50 méteres távon saját korábbi világcsúcsát döntötte meg - 100 és 200 méteres uszonyos gyorsúszásban egyaránt elsőként csapott a célba, valamint tagja volt a Debreceni Búvárklub aranyérmes váltójának női 4x100 méteres felszíni úszásban.

Varga Krisztina második lett Senánszky mögött 100 méteres uszonyos gyorsúszásban, míg Károlyi Csilla 50 és 100 méteres felszíni úszásban szerzett bronzérmet.

A junioroknál vasárnap három arany- és hat ezüstérmet nyertek a magyar uszonyosúszók.

A viadalon összesen 10 arany-, 11 ezüst- és 4 bronzérmet gyűjtöttek a magyar versenyzők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.