Labdarúgó NB I

Eppel duplájával a Honvéd legyőzte a Paksot

A Budapest Honvéd hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szombati játéknapján.

2016.03.19 17:55MTI

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Budapest Honvéd-Paksi FC 2-0 (1-0)
Bozsik-stadion, 1300 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerző: Eppel (7., 63.)
sárga lap: Holender (69.), illetve Gévay (35.), Lenzsér (61.)

Honvéd: Horváth A. - Botka, Lovric, Kamber, Bobál D., Baráth - Nagy G., Vasiljevic (Ikenne-King, 82.), Hidi - Youla (Holender, 61.), Eppel (Constantinescu, 86.)

Paks: Székely - Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. - Papp K. - Koltai (Kecskés, 72.), Szakály D., Bertus (Hahn, 72.), Bartha - Bajner (Balázs Zs., 67.)

Kezdeményezőbb, frissebb játékkal kezdte a meccset a házigazda kispesti csapat, amely - a korábbi paksi játékos, Eppel Márton révén - rögtön az első félidő elején vezetést szerzett. A folytatásban némileg aktívabbá váltak a vendégek, többször próbálkoztak, de mivel komoly helyzetet nem tudtak kidolgozni, nem sikerült egyenlíteniük. A szünetig hátralévő időben a Honvéd leginkább ellentámadások végén alakított ki lehetőségeket.

A második felvonásban a fővárosiak domináltak, veszélyes játékuk egy szabadrúgás, illetve egy paksi kapushiba után újabb gólt eredményezett. A tolnaiak a hajrában törekedtek a szépítésre, de nem akadt számottevő helyzetük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.