Drukkoltunk

Junior műkorcsolya-vb - Nem jutottak a húsz közé a magyar jégtáncosok

A legmagasabb pontszámot az amerikai testvérpár, Rachel és Michael Parsons kapta.

2016.03.17 21:39MTI

Nem kerültek a legjobb húsz közé, így nem jutottak tovább a magyarok jégtáncban a Debrecenben zajló junior műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.

A csütörtöki rövidprogramban a Marton Villő, Semko Danyil kettős 38,63 ponttal a 23., a Wei Kimberly, Fourati Ilias duó pedig 34,48 ponttal a 28. lett a 31 párost felvonultató mezőnyben.

A legmagasabb pontszámot az amerikai testvérpár, Rachel és Michael Parsons kapta, megelőzve a szintén amerikai Lorraine McNamara-Quinn Carpenter párost.

Az esti programban a párosok kűrjére került sor, melyet követően a rövidprogram után is nagy előnnyel vezető cseh Anna Duskova, Martin Bidar kettős ünnepelhetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.