Michael Maze szerint eljött az idő

Visszavonult a dánok klasszis asztaliteniszezője

Harmincnégy éves korában bejelentette visszavonulását Michael Maze, a dánok Európa-bajnok asztaliteniszezője.

2016.03.17 10:10MTI

"Eljött az idő. Az orvosaimmal és a stábommal konzultálva erre a nagyon nehéz döntésre jutottunk. - írta Facebook-oldalán a játékos. - Reménykedtem abban, hogy a riói olimpián még ott lehetek, de a szervezetem már nem bírja a terhelést. Jó néhány operáció után már nem tudok százszázalékos teljesítményt nyújtani az edzéseken anélkül, hogy ne lennének fájdalmaim, így versenyezni sem tudok azon a szinten, mint korábban."

A nemzetközi szövetség csütörtöki hírlevele emlékeztet arra, hogy Maze karrierjének csúcspontja a 2009-es egyéni Európa-bajnoki cím volt, a döntőben a 2003-as világbajnok osztrák Werner Schlagert verte. Emellett a 2004-es athéni olimpián bronzérmet nyert Finn Tugwell oldalán párosban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.