Bajnokok Ligája

Nyolc között a címvédő Barcelona

A címvédő FC Barcelona bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

2016.03.17 07:19MTI

A katalán együttes a nyolcaddöntő szerdai visszavágóján hazai pályán 3-1-re nyert az Arsenal ellen, így kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel ment tovább.

A Barcelona - amely 2-0-ra nyerte az Arsenal elleni londoni összecsapást - Neymar 18. percben szerzett góljával már az első félidőben végleg eldöntötte a továbbjutás sorsát. A fordulást követően a vendégek Mohamed Elneny pályafutása első arsenalos góljával egyenlítettek, de a katalánok Luís Suárez elképesztő találatával újra vezetéshez jutottak. Az uruguayi támadó egy jobbról érkező beadást kapásból, hanyatt vetődve bombázott a jobb felső sarokba. A 3-1-es végeredményt Lionel Messi állította be.

A Barcelona ezzel sorozatban 38. tétmérkőzésén maradt veretlen.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó:
FC Barcelona (spanyol)-Arsenal (angol) 3-1 (1-0)
gól: Neymar (18.), Suárez (65.), Messi (88.), illetve Elneny (51.) Továbbjutott: az FC Barcelona, kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.