Labdarúgás

Térdműtéte után edzeni kezdett Simon Krisztián

Elkezdett edzeni hétfőn Simon Krisztián, a német másodosztályú 1860 München magyar válogatott labdarúgója, akinek a térdét súlyos sérülése miatt november elején megoperálták.

2016.03.07 21:34MTI

A 24 éves szélsőnek november 1-jén, a Duisburg elleni bajnoki mérkőzés első félidejében, egy ártalmatlannak tűnő helyzetben kifordult a térde. A Bild című napilap "horrorsérülésként" aposztrofálta az esetet. Az orvosi vizsgálatok keresztszalag-szakadást állapítottak meg, ezért műtétre volt szükség.

Az 1860 München honlapjának beszámolója szerint Simon hétfő délután jelentkezett újra edzésre, munkáját Hans Baudisch rehabilitációs edző irányítja. A magyar játékos bajnoki mérkőzésen valószínűleg már nem szerepelhet a mostani idényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.