Siker

Sportlövő vk - Péni újabb bronzérme

Csütörtöki harmadik helyét követően szombaton is bronzérmet nyert Péni István Bangkokban a sportlövők idei első világkupa-versenyén, melyen ezúttal a kisöbű szabadpuska fekvő számának eredményhirdetésekor állhatott fel a dobogóra.

2016.03.05 19:03MTI

A viadal honlapjának beszámolója szerint a 19 éves, olimpiai kvótás magyar versenyző - aki a múlt heti, győri 10 méteres Eb-n a juniorok között két aranyat és egy ezüstöt szerzett - az alapversenyt 619,2 körrel a negyedik helyen fejezte be, majd a fináléban 187,3 körös teljesítménnyel lett harmadik. Péni a légpuskások között kiérdemelt csütörtöki bronzérmével pályafutása első vk-s dobogós helyezését szerezte.

A szombati szabadpuskás számban az ugyancsak olimpiai kvótás Szabián Norbert a 39. (610,1), a szintén riói résztvevő Sidi Péter pedig a 46. helyen (609,2) fejezte be szereplését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.